Wilujeng sumping di ramatloka urang.

sellers pangalusna

proces pangalusna

Wengkuan operasi

Tentang Kami

FOSHAN Sino, produsén profésional pikeun kaca spion LED sarta kabinét eunteung, diadegkeun dina 2008, anu perenahna di Foshan, propinsi Guangdong kalawan ngeunaan 60 jalma, sarta boga bengkel leuwih ti 4000m2. Jeung dilayanan nu silaturahmi jeung industri padumukan pikeun leuwih sapuluh taun kalayan garis produk nu ngawengku LED Mandi Eunteung, LED Kabinet Eunteung, watesna Eunteung, eunteung Hollywood.

Produk Artikel

  • youtube
  • facebook
  • LinkedIn
  • twitter