Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

shitesit me te mire

proces më të mira

Shtrirja e operacionit

Rreth nesh

Foshan SINO, një prodhues profesional për pasqyra LED dhe kabineti pasqyrë, e themeluar në vitin 2008, gjendet në Foshan, provincën Guangdong me rreth 60 njerëz, dhe kanë një punëtori më shumë se 4000m2. Dhe shërbeu mikpritjen dhe industritë banimi për më shumë se dhjetë vjet, me linjat e prodhimit që përfshijnë LED banjo Mirror, LED Kabineti Mirror, Mirror Infinity, Hollywood pasqyrë.

Produkte Featured

  • YouTube
  • facebook
  • LinkedIn
  • Cicëroj