Добредојдовте на нашата веб страница.

бестселери

најдобар процес

Обемот на работа

за нас

FOSHAN Сино, професионален производител за LED огледала и огледало кабинет, основана во 2008 година, кој се наоѓа во Foshan, провинцијата Гуангдонг со околу 60 луѓе, и имаат повеќе од 4000m2 работилница. И служи на угостителството и станбени индустрии за повеќе од десет години, со линии на производи кои вклучуваат LED Бања огледало, LED огледало кабинет, Infinity огледало, огледало Холивуд.

Избрана Производи

  • YouTube
  • Фејсбук
  • Скопје
  • Твитер