ebay paling

proses paling

Scope saka operasi

Babagan awake dhewe

Foshan SINO, sawijining perusahaan profesional kanggo mirrors LED lan kabinet pangilon, didegaké ing taun 2008, dumunung ing Foshan, provinsi Guangdong karo 60 wong, lan duwe bengkel luwih saka 4000m2. Lan dadi Hospitality lan industri omah kanggo liwat sepuluh taun karo garis produk sing kalebu LED Kitchen Mirror, LED Kabinet Mirror, Tanpa wates Mirror, pangilon Hollywood.

Products Bintang

  • youtube
  • facebook
  • linkedin
  • twitter